Op zoek naar een Goed Boek? Mijn Leestipper geeft je gepersonaliseerd leesadvies!

Ben je lener van de bib van Zwevegem? Heb je net alle boeken van je favoriete auteur uitgelezen, en zoek je nu nieuwe inspiratie? Schrijf je dan in voor Mijn Leestipper en krijg maandelijks leesadvies op jouw maat!

Mijn Leestipper geeft leestips van Nederlandstalige fictieboeken voor volwassenen. Om de gebruiker te leren kennen, maakt Mijn Leestipper gebruik van het leesprofiel en de leenhistoriek, als de gebruiker dit toestaat. Mijn Leestipper onderscheidt zich van andere boekentippers door de manier waarop de selectie van de tips gebeurt. Bibliotheken brengen thema’s en boekenlijsten aan met titels die ze graag in de kijker willen zetten. Het algoritme pikt daar vervolgens de tips uit die het beste aansluiten bij het leesprofiel van de gebruiker. Zo krijg je een aanbod dat steeds verrast en prikkelt. Een aanbod waarvan je elke titel ook echt in onze bib kunt vinden!

Inloggen kan eenvoudig met je Mijn Bibliotheek-profiel op https://mijnleestipper.bibliotheek.be Wie dat wil, wordt maandelijks via e-mail op de hoogte gebracht door de bib dat er nieuwe leestips klaarstaan.