Ontdek de nieuwe bibwebsite

De bibwebsite kreeg een grondige make-over. Maak kennis met de belangrijkste nieuwigheden.

website

Volledig mobiel

De cataloguspagina's zijn volledig geschikt gemaakt voor mobiel gebruik, probeer ze maar eens uit op je smartphone!

Sneller beschikbaarheid zien

De beschikbaarheidsinformatie krijg je nu meteen op het detailscherm van een item te zien, je hoeft niet meer door te klikken naar een aparte pagina.

Geïntegreerde Mijn Bibliotheek-diensten

Mijn Bibliotheek is niet langer een aparte website. Meld je op deze site rechtsboven aan met je gekende Mijn Bibliotheek-profiel om je gebruikersmenu te zien. Daar vind je jouw vertrouwde Mijn Bibliotheek-diensten zoals het bekijken en verlengen van je uitleningen terug:

Log rechtsboven in met je oude Mijn Bibliotheek-gegevens.

De uitleen- en andere overzichten werden ook opgefrist, je ziet nu ook de covers van je uitgeleende materialen.

Makkelijker reserveren

Het reserveerproces werd slimmer. Er is maar één reserveerknop per item. Klik je die aan, dan worden enkel de edities die reserveerbaar zijn getoond en kun je daar een keuze uit maken.