Afhaaldienst in de bib

Geen boek meer om te lezen? Maak dan gebruik van onze afhaalbibliotheek. Je kan boeken, dvd’s en tijdschriften reserveren, die wij dan voor je klaarleggen. 

afhaalpakket

Wegens verlenging van de coronamaatregelen blijft de bibliotheek gesloten. Van maandag tot vrijdag is er een afhaalservice waarbij je materialen kunt reserveren.

Reserveren

Iedereen die lid is van de bib kan maximaal 15 boeken, tijdschriften en dvd’s reserveren. Alle andere materialen zijn niet beschikbaar. 

Dit doe je door het webformulier in te vullen of door te bellen naar 056 76 59 00 (van maandag tot vrijdag tussen 14u en 18u.)  

Als je telefonisch reserveert, houd dan volgende gegevens klaar: naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres + de titels van de werken die je wenst te reserveren (bij boeken graag ook de auteur). 

In de catalogus kan je zien welke materialen beschikbaar zijn.We doen ons uiterste best maar kunnen niet garanderen dat alle gevraagde materialen geleverd kunnen worden.  (De aanwezige werken van de bibus zijn hoe dan ook niet beschikbaar).  

 

Afhalen

Je krijgt een mail als jouw bestelling klaarligt (of je wordt opgebeld indien je telefonisch reserveerde).

  • Kom niet langs voor je een bevestiging kreeg. 
  • Afhalen kan van maandag tot vrijdag elke namiddag van 14 tot 18 uur.
  • De gereserveerde materialen zullen voor je klaarliggen in de inkomhal van de bibliotheek. 
  • De materialen die klaarliggen ter afhaling, zijn reeds uitgeleend op de lenerspas van de aanvrager.  Het is niet nodig om de lenerspas mee te brengen bij afhaling. 
  • Er is geen mogelijkheid om op het moment van afhaling andere dan de vooraf gereserveerde materialen mee te nemen. 
  • Er wordt maximaal 1 persoon tegelijkertijd in de inkomhal toegelaten.  

Houd in elk geval de nodige afstand (minstens anderhalve meter) in acht, ook als je buiten staat te wachten.

Vergeet thuis niet je handen te wassen na het transport van de boeken.

Inleveren

Iedereen mag materialen inleveren, maar dit kan enkel van maandag tot vrijdag elke namiddag van 14 tot 18 uur, op de klaarstaande karren in onze inkomhal.