Antwoord

Klik op "Aanmelden bij Mijn Bibliotheek" en klik op de aanmeldpagina de link "Maak een profiel aan" aan.

faq Mijn Bibliotheek - account maken

Volg de stappen van het registratieformulier:

1. Controleer of de juiste bibliotheek is ingevuld, klik "volgende".

2. Koppel je lidmaatschap aan je profiel: neem je bibliotheekkaart of identiteitskaart bij de hand en vul de velden bibliotheekkaartnummer of rijksregisternummer en paswoord in.
    Het bibliotheekkaartnummer is het barcodenummer van je pas. Als je je identiteitskaart als lenerspas gebruikt, vul je je rijksregisternummer in, zonder spaties of leestekens!
    Het paswoord is je geboortedatum met schuine strepen (MM/DD/JJJJ).
    Deze gegevens heb je in het vervolg niet meer nodig om Mijn Bibliotheek te gebruiken!

3. Vervolledig je Mijn Bibliotheek-profiel: hier kies je een eigen wachtwoord en een gebruikersnaam. Daarmee kun je later inloggen op onze site. Klik op “Profiel aanmaken”. Je krijgt ook nog een bevestigingsmail.