Boek
Nederlands

Wie liet daar een scheetje?

Maikel Verkoelen (auteur)
+1
Wie liet daar een scheetje?
×
Wie liet daar een scheetje? Wie liet daar een scheetje?

Wie liet daar een scheetje?

In de reeks:
Doelgroep:
Vanaf 3-5 jaar
Waar komt dat getrompetter toch vandaan? En komt dat getoeter van de scooter, of is er soms iets anders aan de hand? Van wie komt toch dat geurtje? Vierkant hardkartonnen prentenboek met eenvoudige, felgekleurde tekeningen, tekst op rijm en geluiden van scheetjes. Vanaf ca. 1,5 jaar.
Onderwerp
Winden laten
Titel
Wie liet daar een scheetje?
Auteur
Maikel Verkoelen
Taal
Nederlands
Uitgever
Veghel: ImageBooks, © 2020
[11] p. : ill.
ISBN
9789463338721 (hardback)

Besprekingen

Dit hardkartonnen boekje voor peuters heeft niet meer dan twee korte zinnen per pagina om voor te lezen, maar is bedoeld om te luisteren. Op elke dubbele bladzijde staat een dier. Ook wordt kort beschreven hoe hun scheetje klinkt. Iedere zin rijmt, waardoor het een fijne cadans heeft met voorlezen. De scheet kun je ook horen, als je op halfronde tabjes aan de zijkant drukt (nadat je de schakelaar van het batterijdoosje op de achterkant hebt aangezet). De geluidsknoppen zijn niet zichtbaar in het tabblad, en je moet wel goed in het midden knijpen, anders werken ze niet. Het vergt dus wel wat van de fijne motoriek van het kind; bij de allerkleinsten kan wat hulp nodig zijn. De laatste pagina bevat alle dieren, en daar hoor je alle scheten door elkaar. In de grappige, contourloze tekeningen hebben alle dieren dezelfde grote speelgoeddierachtige ogen; de scheetjes zijn als grote wolken in de tekeningen weergegeven. Iedere pagina heeft een overheersende achtergrondkleur: roze, blauw, geel,…Lees verder

Over Maikel Verkoelen

Maikel Franciscus Wilhelmus Verkoelen (Helmond, 18 maart 1992) is een voormalig Nederlands profvoetballer die doorgaans in de verdediging speelde.

Carrière

Verkoelen begon met voetballen in de jeugd van Rood-Wit '62 uit Helmond. In het seizoen 2001/02 werd hij in de jeugdopleiding van PSV opgenomen. Hij begon er in de E1. Vervolgens doorliep Verkoelen alle jeugdelftallen van de club uit Eindhoven. In het seizoen 2011/12 werd hij opgenomen in de selectie van Jong PSV.

Op zaterdag 13 augustus 2011 zat Verkoelen voor het eerst op de reservebank van het eerste elftal, dat thuis tegen RKC Waalwijk speelde voor de competitie. Vier dagen later debuteerde hij als invaller in een wedstrijd in de voorrondes van de Europa League uit bij SV Ried. Trainer Fred Rutten bracht hem toen in de negentigste minuut in als invaller voor de geblesseerd geraakte Marcelo.

Verkoelen debuteerde op 24 maart 2011 …Lees verder op Wikipedia