E-boek
Nederlands

Toen alles verloren leek

Het is het laatste jaar van de Tweede Wereldoorlog. Ditty is getrouwd met Thies, maar diep in haar hart houdt ze van iemand anders. Jaren geleden heeft ze noodgedwongen de relatie met haar grote liefde Riekel verbroken, maar ze is hem nooit vergeten. Als Ditty hoort dat Riekel tijdens de Tweede Wereldoorlog wegens hulp aan joden is weggevoerd en vermoord, verwerkt zij haar verdriet door zelf ve

Titel
Toen alles verloren leek / Henny Thijssing-Boer
Auteur
Henny Thijssing-Boer
Taal
Nederlands
Uitgever
[Plaats van uitgave niet vastgesteld]: VBK Media, 2020
ISBN
9789020538670
CloudLibrary
3hwocz9

Over Henny Thijssing-Boer

Henny Thijssing-Boer (Sint-Annen, 7 februari 1933 - Winschoten, 24 mei 2011) was een Nederlandse schrijfster.

Thijssing-Boer, dochter van een landarbeider, groeide op in de provincie Groningen. Op negenjarige leeftijd verhuisde zij naar Warffum. Zij ontwikkelde zich als autodidact tot een veel gelezen schrijfster van streekromans. Haar boeken dragen een protestants-christelijke signatuur tegen de achtergrond van het Groningse platteland.

In 1992 behaalde ze de eerste plaats in de top 100 van de leenrechtvergoeding over 1991 in Nederland.

Thijssing-Boer was gehuwd en laat twee kinderen na.

Bibliografie

  • Als de tijd daar is (1976)
  • Hoeve Marloes (1976)
  • Eens komt het geluk (1977)
  • Zon en Schaduw (1977)
  • De thuiskomst van Hidde (1977)
  • Wie liefde zaait (1978)
  • Dit kleine geluk (1978)
  • Toen de pereboom bloeide (1979)
  • Een mens is maar een men…Lees verder op Wikipedia